Do posledního dechu... Pokud se z obláčků dívají moji dva dědové, tak už poslali hezkou řádku lidí do prdele.

Plněné pečené brambory ve slupce

11. května 2018 v 16:37 | 77
V pořadu o kuchaři, který navštěvuje cizí země byl celkem zajímavý recept. Dal by se připravit i venku ve žhavém popelu a tak jsem s jeho vyzkoušením neotálel. Střed brambory odstraníme vykrajovátkem na jadřince. Naplníme podle vlastní chuti, zazátkujeme vykrojeným kouskem a pečeme do změknutí. Já jsem žádnou směs z ryb nebo masa nepřipravoval. Použil jsem trampské cigáro, které zbylo z opíkání. Do toho otvoru padlo jako ulité i se snítkem rozmarýnu. Zazátkoval jsem posolil a upekl šest kousků, po kterých se jen zaprášilo. Zajímavá by mohla být i kombinace s aromatickými sýry. Zeleninová obloha s dipem dotvořila opravdu velmi chutný pokrm. Jsem rád že jsem se do něj pustil, na první pohled vypadal obyčejně, ale při ochutnání předčil očekávání.


 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama